b) Napovedujemo

Združenje SI.RISK
27. 9. 2017 EPOS 2017 od 8.30 – 17.00 na Ljubljanskem gradu
S podnaslovom POTi K USPEHU. Na konferenci bodo predstavljeni primeri iz prakse kako preoblikovati strateške usmeritve organizacij, kako je ob tem potrebno prenoviti poslovanje in poslovne procese organizacije ter okrogla miza na temo Koliko so naši managerji pripravljeni tvegati za »goloba na strehi«.

Prvi trije prijavljeni člani Združenja SI.RISK si lahko zagotovijo udeležbo na konferenci brez kotizacije. Član - podjetje lahko prejme eno brezplačno kotizacijo. Prednost imajo tisti člani, ki v letošnjem letu še niso prejeli takšne ugodnosti.

Program si lahko ogledate na povezavi: tukaj.

15. – 18. 10. 2017 FERMA FORUM 2017, Monaco
Ugodnost za upravljavce tveganj (risk managerje) pri kotizaciji! Pri prijavi dveh »risk managerjev« skupaj imata oba ugodnost POLOVIČNA KOTIZACIJA (525 € na osebo - risk manager član, 600 € risk manager ne član). Ugodnost velja tako za dva prijavljena iz istega podjetja ali za dva »risk managerja« iz različnih podjetij.
Za več informacij se lahko obrnete tudi na Združenje SI.RISK: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .
Povezava na program: tukaj.

Rezervirajte termin:
Med 6. in 17. novembrom 2017 načrtujemo BILATERALNI FORMU z italjanskim združenjem ANRA v Benetkah. Dogodek bo eno dneven. Načrtujemo zanimivo tematiko v dopoldanskem času in druženje z italjanskimi kolegi v popoldanskem delu. Prevoz bo organiziran.

Dogodki drugih združenj
3. 10. 2017 Tretja letna konferenca o skladnosti in etiki poslovanja, Bled.
Več na povezavi: tukaj.